Olisiko Intia seuraava reissu?

Minulla ei tällä kertaan ole paljon kerrottavaa, sillä töitä on ollut todella paljon. Olen edelleen etsimässä lentoja ja matkaideoita talvelle. Uskon että käännyn itseasiassa Intian puolelle. Intian kulttuuri jotenkin kiehtoo minua, ja tämä matka olisi jotain aivan uutta, verrattuna muihin matkoihin.

En kuitenkaan tiedä kauanko haluaisin siellä olla. Ehkä parempi että ainoastaan varaan meno lennot ja katson myöhemmin miten siellä sujuu. Ellen viihdy voi helposti sitten tulla takaisin.

Mitä mieltä olette?

Ps. Tällä hetkellä työskentelen taas uuden sivuston parissa. http://www.ilmaiskierrosta.info/ johon me ollaan tekemässä aivan uudenlainen sivusto josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa miten voi pelata erilaiset pelit netissä täysin ilmaiseksi. Pysykää kuulolla jos kiinnostaa 😉

Yksi vastaus artikkeliin ”Olisiko Intia seuraava reissu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *