Se on kohta Perjantai!

party-1535576_1280

Puolivälissä viikkoa ollaan ja onhan se mahtavaa! Tänään tutustuin hieman erilaisiin töihin mitä voisin tehdä kirjoitustyön ohella Phuketissa. Tutustuin mm. tähän sivustoon;http://www.thephuketnews.com/classifieds-jobs.php#eLdtXishhhFK4wuB.97 mistä löytyi hyvin paljon erilaisia töitä jne.

Parastahan se tietysti olisi jos menisi hakemaan töitä paikanpäällä, mutta ei varmasti ole pahasta jos hieman etukäteen tutustuu ja kyselee töiden perään. Minulla on myös pari tuttua kaveria jotka asuvat tällä hetkellä Phuketissa ja he kertoivat että on paljon Skandinaavilaisia ravintoloita sekä yökerhoja jotka etsivät tarjoilijoita joten todennäköisesti päädyn johonkin Skandi baariin.

Tälläistä tällä kertaa, ja tosiaan, se on kohta perjantai!

Terkuin,

Elämännauttija

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *